fbpx

Био ферма Поляна

Био ферма Поляна

🌐Уеб сайт
Био фермата в подножието на Странджа
{42.32167852477878,26.855374686024636}

Био ферма „Поляна“ е разположена в подножието на планината Странджа, до с. Поляна, в живописен район с изобилна дива растителност и животински свят. Най-близките големи градове и индустриални предприятия са на десетки километри разстояние. Предпочитаме да работим повече с ръце, вместо с машини, където е възможно. Енергията на ръката е истинската, и е различна от тази на машината. Смятаме, че така храните са най-вкусни и качествени. При производството на нашите продукти използваме единствено естествени съставки. Продуктите ни е добре да се съхраняват в хладилник след отваряне. Чистотата им не позволява 3 месечен срок на годност, поради липсата на консерванти, добавки, и „Е“-та.

Отглеждаме нашите билки, зърна и ядки в подножието на Странджа. Събираме също диви билки и плодове в Странджа и Стара планина. НЕ ползваме химикали, синтетични торове, хербициди или пестициди като вредни за Човека и Земята!

В Био ферма „Поляна“ се стремим да работим в хармония и сътрудничество с Природата и да покажем, че най-здравословните и вкусни храни се получават от грижовно и щадящо отношение към Земята. Нашето разбиране за Живота е „Напред към Природата!“

Био ферма „Поляна“ отглежда най-старите сортове зърно като лимец, черен лимец, Корасан, двузърнест лимец, просо, стари пшеници, овес, ръж, ечемик, спелта. Отглеждаме и традиционните билки – лавандула, маслодайна роза, мащерка, шипка, салвия, равнец и др., от които произвеждаме вкусен и здравословен чай. Орехите и бадемите ни са с изключителен и деликатен вкус. Ползвайки стари, традиционни рецепти, правим ръчни мармалади и сиропи от много отглеждани от нас или събирани диворастящи плодове и билки. Шипковият ми мармалад е просто несравним! Медът ни е истинския, чист нектар събран от пчелите, отглеждани без химикали и лекарства, и незахранвани със захар…. Продуктите ни се търсят в ред страни в Европа.

Пазари

  • Адрес - С. Поляна, Обл. Ямбол  

  • Собствен онлайн магазин -  🔗Уеб сайт 

Локация

Галерия

Етикети: