fbpx

Агро Спейс

Агро Спейс

🌐Уеб сайт
Производство и търговия с органични торове.
гр. Велинград, 4600 Индустриална зона, Хмелосушилня

НА КРАТКО ЗА ФИРМАТА

 

“Агроспейс”ООД е създадена през 2001 г., с основна дейност производство и търговия на органични торове.
Производствената база и централния офис на дружеството се намират в гр. Велинград, с търговски офис в София и дистрибуторска мрежа в цялата страна.

Основните продукти, които произвеждаме и предлагаме на пазара са течния хуматен тор Хумустим и гранулатната му форма Агрохумустим. Те са екологично чисти органични торове – биологични регулатори и стимулатори за растенията. Използват се в минимални количества при всички култури за третиране на семена и посадъчен материал, листно пръскане и поливане.
За нас е изключително важно да бъдем полезни на нашите клиенти и сме отворени към всички заинтересовани производители и търговци за съвместно сътрудничество.

 

ПРИОРИТЕТ И ДЕЙНОСТ

 

Основният приоритет на „АГРОСПЕЙС” ООД е насочен към разработка и производство на органични торове, които гарантират екологично чиста земеделска продукция.
За нас е изключително важно да предлагаме торове с високо качество, икономически изгодни, гарантиращи висок добив и отлично качество.

През този 10 годишен период бяха изведени многобройни производствени и прецизни опити с Хумустим и Агрохумустим. Получените резултати се публикуваха в книгата „Хумустим дар от природата” от авторите, които са известни имена в българската селскостопанска наука. Тук ще се запознаете с богатата информация от тях, ще научите повече за технологията на използване на Хумустим и Агрохумустим, както и много съвети, и препоръки. Книгата е ценен помощник и съветник за всеки производител.

Ние сме мотивирани и непрекъснато поддържаме контакти със земеделските производители от цялата страна, като се стремим максимално да бъдем полезни в това интензивно селскостопанско производство.

Политиката ни е да работим не само в България, но извън нейните граници. Сътрудничим с редица държави като Испания, Германия, Англия, Румъния, Гърция, Македония, Сърбия, Турция и др.

 

ЕКОЛОГИЯ

 

През последните години Хумустим и Агрохумустим се изпитаха и за биологично производство при различни култури. Резултатите са отлични. Анализите на продукцията съответстват на изискванията за биологично земеделие. Тези два уникални продукта значително завишават добива и гарантират екологично чиста продукция и здравословна храна за хора и животни. При тяхното производство не се използват химически торове и генетично модифицирани организми и продукти, и отговарят на изискванията в Регламенти на ЕС № 834/07 и № 889 от 2008 г.

През 2009 г. Хумустим и Агрохумустим официално се признаха и одобриха от МЗХ като органични торове за производство на биологична продукция.

 

Пазари

Локация

Галерия

Етикети: