fbpx

Екомаат

Екомаат

🌐Уеб сайт
100% натурална, Био сертифицирана козметика от 2005 година
ул. Опълченска 2г, 2086 Mirkovo, Софийска област, Bulgaria

Използването на етерични масла датира от дълбока древност, а прилагането на благоуханията за лечение и различни ритуали, е било традиция позната още в древен Египет. В египетската митология богинята МААТ персонифицира концепцията за истина, баланс, ред, хармония, законност и справедливост. Също така, богинята е свързвана с контрол над сезоните и звездите, действията на смъртните и боговете които възстановили ред от хаоса в момента на сътворението.

 

За древните египтяни МААТ превъплъщавала етичните и морални принципи, които всеки трябвало да следвани през житейския им път, в края на който сърцата на смъртните се измервали на везна, от другата страна на която стояло перото на истината, принадлежащо на богинята МААТ.

 

Ние считаме, че ценностите и житейската философия на древните народи са актуални и непреходни. Тези принципи са наше кредо, въплътено в наименованието на нашата фирма и ръководят ежедневните ни дейности на работа, корпоративна и социална отговорност.

 

Екомаат е водещ български производител на био сертифицирани eтерични масла и иновативни екстракти, био козметика и хранителни добавки. 20 години опит в индустрията, наложиха принципи, с които не правим компромис. Така, уверени във всяка съставка, която влагаме в продуктите си, създаваме качество и чистота, които очароват. Вдъхновени от природата, извличаме истински скъпоценни растителни съставки, спазвайки строго природното равновесие и прилагайки най-добрите, модерни и екологични практики.

 

Нашата стратегия за лидерство не включва растеж измерим в увеличаване на производствен капацитети и обработваеми площи – този ръст е естествен и за нас е очакван. Развититето на фирма Екомаат е основано на преимуществата от инвестиции в иновции, технологичната диверсификация, пълният контрол на всички нива в производството и на качествата на нашия екип.

 

Производство в затворен цикъл

 

Култивираме над 500 декара собствени градини с етерично маслени култури, които отглеждаме според принципите на био земеделието и стриктни, агроекологични стандарти в индустрията. Контролираме всеки производствен етап – от растението до опактовката на продукта, за да осигурим най-високо качество.

 

Традиция съчетана с иновации и модерни технологии

 

Изпреварваме тенденциите с изключително прозводствено ноу-хау, модерно оборудване и най-новите разработки в областта на преработката на растителни суровини. Разполагаме с най-модерната и единствена в България технология за екстракция със свръхкритичен въглероден двуокис. 

 

Качество гарантирано от най-високите стандарти

 

Покриващи стандартите за качество и безопасност по ISO, продуктите, които произвеждаме, са био сертифицирани и отговарят на най-строгите изисквания на био регламентите EU 834/2007 & USDA NOP – високо ниво на сертификация, допустимо единствено за продукти, чиито състав съдържа 100% био сертифицирани съставки.

 

Хората в Екомаат

 

Хората с техния опит, знания, енергия и вдъхновение са най-ценният актив във всяка една сфера на живота. Хората на Екомаат – от земеделските работници, през технолозите и химиците работят отдадено, в хармония с природата, с внимание в детайла и с постоянно любопитство към новото и по-доброто. Защото заедно успяваме да създаваме все по-качествени продукти, които помагат да живеем по-чисто и природосъобразно, обичайки природата и ценейки най-скъпоценните ѝ ресурси.

Пазари

Локация

Галерия

Етикети: