fbpx

Триглав-Еделвайс

Триглав-Еделвайс

🌐Уеб сайт
Bulgarian Essential Oils
ж.к.Добротица 46 Добрич 9300 България

Фирма „Триглав – Еделвайс“ ООД се намира в гр. Казанлък, България. Тя е регистрирана през 2003 г. и е специализирана в производството, преработката и маркетинга на селскостопански продукти като рози и лавандула за производство на етерични масла. Основната дейност започна през 2003 г. в село Търничени с отглеждането на рози, череши, сливи, малини и др.

За да се разшири, през 2007 г. компанията закупи дестилерия за производство на етерично масло в село Пастрево, Стара Загора. Розова дестилерия „Парово“ се намира между градовете Чирпан и Стара Загора, т.нар. Район Чирпан, който е благоприятен за отглеждане на различни етерични маслени култури като роза, лавандула, лайка, пелин и др. За производството на розово и лавандулово масло компанията използва свои собствени насаждения в селата Търничени, Енина, Разейна и Пастрево, но също така привлича доставчици от различни региони на страната.

„Триглав – Еделвайс“ ООД разполага с още две дестилерии, разположени в село Черноземен в региона Калояново и гр. Крън в района на Казанлък, с цел привличане на близки доставчици и увеличаване на производството. Компанията има дългогодишни бизнес отношения с компании от Франция, САЩ, Япония и от много други страни по света. Триглав-Еделвайс ООД в момента е най-големият производител на розово и лавандулово масло в България.

Пазари

Локация

Галерия

Видео

Етикети: