
Cap Green Zone
Проектът CAP Green Zone цели да повиши осведомеността на широката общественост и заинтересованите страни за усилията на Европейския съюз да насърчи устойчивото производство на храни чрез новата ОСП.
Вярваме, че агроиновациите и дигитализацията в сектора ще улеснят пътя към по-екологично земеделие в Европейския съюз. А това неминуемо ще доведе до по-чиста, здравословна и вкусна храна на нашата трапеза.
Актуално
Онлайн семинар: Селският туризъм като добавена стойност в земеделието
Онлайн излъчването на лекцията ще започне тук от 10.00 ч. на 26.05.2022 Линк за участие в дискусията (само за...
Новата ОСП: Проучване дава нови насоки за по-хуманно отношение към животните
Страните-членки ще трябва да намалят и употребата на антимикробни препарати до 2030 г Днес Европейската комисия...
Онлайн семинар: Агроиновации и биосигурност
Онлайн излъчването на лекцията ще започне тук от 14.00 ч. на 18.05.2022 Линк за участие в дискусията (само за...
Агроиновации
Екологично земеделие
Здравословна храна
Добрият пример
Няма намерени резултати
Страницата, която търсите, не може да бъде намерена. Опитайте прецизиране на търсенето или използвайте навигацията по-горе, за да намерите публикацията.
Провери произхода на над 500 хранителни продукти
Свали приложението
Свали информационния материал
Запознати ли сте с произхода на храната, която консумирате?