
Cap Green Zone
Проектът CAP Green Zone цели да повиши осведомеността на широката общественост и заинтересованите страни за усилията на Европейския съюз да насърчи устойчивото производство на храни чрез новата ОСП.
Вярваме, че агроиновациите и дигитализацията в сектора ще улеснят пътя към по-екологично земеделие в Европейския съюз. А това неминуемо ще доведе до по-чиста, здравословна и вкусна храна на нашата трапеза.
Актуално
Овцевъдно стопанство ще бъде изградено в с. Пчелина с проект по подмярка 4.1
Инвестицията е свързана с производството на овче мляко и агнета за месо Едноличен търговец „Туги-Ф-Февзи Юмер” от село...
Пет практики работят в услуга на въглеродното земеделие
Министрите на земеделието приеха заключения за намаляване на въглеродния отпечатък в селското и горското стопанство...
Зелената трансформация е възможност за гарантиране на положителното развитие на България и ЕС
Зелената трансформация е възможност за гарантиране на положителното развитие на България и Европейския съюз, която не...
Агроиновации
Екологично земеделие
Здравословна храна
Добрият пример
Няма намерени резултати
Страницата, която търсите, не може да бъде намерена. Опитайте прецизиране на търсенето или използвайте навигацията по-горе, за да намерите публикацията.
Провери произхода на над 500 хранителни продукти
Свали приложението
Свали информационния материал
Запознати ли сте с произхода на храната, която консумирате?