
Cap Green Zone
Проектът CAP Green Zone цели да повиши осведомеността на широката общественост и заинтересованите страни за усилията на Европейския съюз да насърчи устойчивото производство на храни чрез новата ОСП.
Вярваме, че агроиновациите и дигитализацията в сектора ще улеснят пътя към по-екологично земеделие в Европейския съюз. А това неминуемо ще доведе до по-чиста, здравословна и вкусна храна на нашата трапеза.
Актуално
ЕК търси път за намаляване загубата на опрашители заради продоволствената сигурност
Комисията си поставя 3 основни цели Европейската комисия (ЕК) стартира обществена консултация относно преразглеждането...
Брюксел ще предложи да се обработват повече угари, за да увеличи производството в ЕС
Брюксел подготвя дерогации относно минималната ставка на земя под угар, наложена на земеделските производители, за да...
Проучване на ЕК: Пчеларите могат специално да подбират и размножават вароа устойчиви пчели
Европейската комисия публикува на 15 март 2022 г. резултатите от пилотното проучване, озаглавено "Преструктуриране на...
Агроиновации
Екологично земеделие
Здравословна храна
Добрият пример
Няма намерени резултати
Страницата, която търсите, не може да бъде намерена. Опитайте прецизиране на търсенето или използвайте навигацията по-горе, за да намерите публикацията.
Провери произхода на над 500 хранителни продукти
Свали приложението
Свали информационния материал
Запознати ли сте с произхода на храната, която консумирате?