fbpx

Alteya organics

Alteya organics

🌐Уеб сайт
Свеж рестарт на ежедневната рутина
6167 Ягода, Област Стара Загора, Bulgaria

Нашият екип

Алтея Органикс е семейна компания, но считаме всички членове на екипа за наше разширено семейство. Ние твърдо вярваме, че нашите най-важни корпоративни отговорности са да осигурим положителна енергия на работната среда, просперитет на нашата местна общност и да споделяме нашия успех с хората около нас. Имаме над 50 служители на пълен работен ден, но по време на прибиране на реколтата осигуряваме заетост на повече от 400 допълнителни семейства.

История

Алтея Органикс ООД е създадена през 1999 г., но грижата и отглеждането на маслодайни рози е семейна традиция повече от 100 г. – началото е през ранната 1900 г. Нашите розови полета (в село Ягода и село Скобелево) са защитени от склоновете на две величествени планински вериги. Те са в сърцето на Розовата долина, земя на тракийските царе и дом на най-хубавото в света цвете – българската роза.

Нашата дейност

Ние отглеждаме маслодайна роза и лавандула и дестилираме първокласно етерично розово масло и етерично лавандулово масло, както и флорални води, прилагайки оригинални традиционни рецепти. Също така предлагаме широк спектър от органични растителни екстракти, масла и сухи билки от еко региони на Балкана. След много години на проучване и тестване, ние разработихме нашата патентована технология за парна дестилация, която съчетава 400-годишна традиция с науката за извличане на растителни есенции, технология която е дерматологично ориентирана и запазва терапевтичните свойства и синергията на растенията.

От дълги години екипът ни от научни специалисти, изследва стари традиционни рецепти и ефекта на чудодейното действие на органичното розово масло ( Rose Otto ) върху кожата. Като резултат, ние достигнахме до умението да създаваме изключителна и лимитирана Розова био козметика, базирана на доказани във времето стар формули , отговарящи на специалните нужди за органична грижа за кожата на съвременните, екологично чисти хора. Базирана е на ексклузивния Bio-Damascena® Skin Reviving Complex – създаден от нас комплекс от органични етерични масла и екстракти, в съчетание с органично розово масло – изграден е така че, да подобри устойчивостта на кожата спрямо външно-околните фактори и да забави процесите на стареене.

Нашите клиенти и партньори

Дългогодишната история и опит в производството на сурови арома съставки, съчетани с най-качествени продукти, ни помогнаха да изградим силни дългосрочни отношения с много партньори, дистрибутори, търговци на едро и търговци на дребно на множество пазари. Ние доставяме био съставки за продукти за лична хигиена, козметика и парфюмерия в Азия, Европа, Северна Америка и Австралия.

Нашият ангажимент за качество и устойчивост, съчетани с това, че сме един от пионерите в производството на био продукти за грижа за кожата и тялото, поддържат връзките ни с ключови търговци на дребно, търговци на едро и дистрибутори, както и с крайни клиенти по целия свят.

Пазари

Локация

Галерия

Етикети: