fbpx

„Балевски и Киров“ ООД – Преработка на Био Шипки

„Балевски и Киров“ ООД – Преработка на Био Шипки

🌐Уеб сайт
ул. Патриарх Евтимий 5350, Dimiev khan, Bulgaria

Производството на Essential продукти, които са богати на автентични природни вещества, полезни за човешкия организъм и осигуряват здравословно хранене на потребителите, при това с гарантирана чистота по отношение на хербициди, пестициди, ГМО, консерванти и добавки е основата на концепцията, философията и стратегията на нашата компания „Балевски и Киров“ ООД.

Създадохме малко бутиково предприятие специализирано в преработката на Шипки в град Трявна. Всички технологични процеси са разработени така, че максимално да щадят полезните вещества в плодовете.

В генезиса на нашия семеен бизнес са заложени „зелени технологии и решения”. Това означава осъзнаване на необходимостта от използването на най-новите технологии, на най-модерната техника и оборудване, които да щадят природата и да не и нанасят разрушителни последици от една страна и от друга да създаваме Essential продукти запазвайки в суровините дарените им от природата полезни вещества.

Суровината, която влагаме в нашето производство е 100% биологична. Нашето предприятие е био сертифицирано. Имаме разработена система HACCP. Въведохме интегрирана система за качество, опазване на околната среда и условия на труд в съответствие със следните стандарти: ISO 9001:2015; ISO 14001:2015; ISO 45001:2018.

Най-големите производители на шипка в света са Чили и Китай, но ние се доверяваме на българските производители на култивирана шипка, защото сме убедени, че най богатата на витамини шипка в света расте по нашите географски ширини.

Основното различие на Essential продукти от конвенционалните продукти се състои в това, че в тях се съдържат незаменимите за човешкия организъм вещества продуцирани и генерирани в плодовете и билките, чрез иновативните и ноу-хау технологични решения на нашата компания.

Нашите Essential храни, хранителни добавки и студено пресовано масло са натурални и биологични продукти, получени по природен път, богати на автентични природни вещества, полезни за човешкия организъм. Те са пълноценна храна с богата и непроменена органична цялост, равновесна минералност и органолептична хармоничност, което ги прави отлична съставна част на ежедневното меню.

Овладяната природа приложена в практиката на нашата компания еволюира от изходната суровина до завършения готов продукт обогатена, полезна и незаменима.

Това овладяване на природата прави нашите Essential продукти подходящи за Теб, който държиш на здравето и външния си вид, за Теб който познаваш истинските вкусове и натуралните продукти, за Теб за който да живееш здравословно е начин на живот и разбира се за Теб който за първи път ще се потопиш в необятния свят на „Царицата на билките” – Шипката.

Пазари

Локация

Галерия

Видео

Етикети: