fbpx

Bionia

Bionia

🌐Уеб сайт
БИО супер храни
София, жк Младост 1, бл.98А

Сертифициран биопроизводител, ползващ се с високо доверие в Европейската общност.

Толкова е просто. Ние сме природа, както всичко около нас. Осъзнаем ли го, продължаваме напред. Здрави, чисти и щастливи…

Биониа е семейна организация посветена на популяризиране и предизвикване на активен начин на живот – без клишета и общовалидни правила, в търсене на индивидуалния подход за добър живот. Естествени движещи сили са ентусиазмът и желанието ни да споделим личен опит и начин на живот по-близо до природата.

За да не изглеждаме излишно идеалистични и скромни бихме искали да ви представим част от нашите реализирани и в процес на реализация проекти:

  1. Велопоход от София до Бургас през 2013 г. Маршрутът нарекохме „Пътят на Биониа”, т.к. се оказа, че по него изненадващо не са преминавали други велосипедисти, а и това беше нашето „бойно кръщение“ за колоездене за повече от един ден. Пътеписът може да прочетете тук.
  2. Подбор на най-добрите продукти на Европейския пазар, които осигуряват от органичен източник цялата гама от Витамин В комплекс, заедно с минерали, аминокиселини, фибри, бета-глюкан и други екзистенциални съставки, които да са био-усвояеми от човешкия организъм. Такива продукти са Биониа Бирена мая на люспи и Биониа Engevita® Хранителна мая на люспи – със сертификати „без глутен“ и „без ГМО“. Engevita® е запазена марка за качество за цял свят, а Биониа е единственият официален представител за България. Информация за продуктите ще намерите тук и тук.
  3. Велопоход от Лом до Варна през 2014 г., отново носещ името „Пътят на Биониа 2014“. Едно по-голямо изпитание поради по-дългия маршрут и съответно време за изминаване, но пък изпълнено с незабравими моменти и гледки от Северна България. Повече ще намерите тук.
  4. Създаване на линия натурални хранителни продукти Арония на пердушини, Шипка на пердушини и Бъзак, които ежедневно допълват храната ни с необходимите витамини А,К,Е,С,Р, минерали, антиоксиданти, пектин и др. Вярваме, че природата е най-добрият производител на всички жизненоважни вещества за човешкия организъм, затова създадохме линията „Произведено от ПРИРОДАТА. За всеки дом – продукти с минимална човешка намеса (сушене и пакетиране) без добавяне на синтетични, фармацевтични или други съставки. Продуктите на Биониа могат да бъдат намерени в аптеките, хранителните вериги, както и в малките био-и здравословни магазинчета в страната. Повече за продуктите вижте тук и тук.
  5. Велопоходите ни показаха нуждата от силна, протеинова храна, която да е лесна за приготвяне и да е лека, така че да си я носим в раниците, дисагите на колелата, а също и в дамските чанти :). Така през 2016г. създадохме следващите ни продукти: натурални, протеинови, разтворими напитки NOMAD nutri drink. Създадени само от естествени продукти, БЕЗ оцветители, пълнители и всички други характерни за разтворимите напитки съставки. Беше наистина голямо предизивикателство! По-голямо и от изкачването на наклон от над 15% с колело, при нападение на рояци гладни комари и след 130 км еднодневно колоездене. (Какво предизвикателство е това ли? – вижте тук). Напитките Nomad са в три варианта: кафе, какао и карамел, така че отговорят на изискванията на съвременните номади за качество, вкус и неповторимост! Опитайте 🙂
  6. 2017 г. също е белязана от успех за нас, защото Биониа се сертифицира като БИО производител! Това е стъпка, която дълго време считахме за ненужна с оглед на високото доверие, което имат клиентите към нас! Благодарим ви! Все пак обаче в Европа държат на БИО сертификат, така че сме горди да го представим и него. Всички био продукти, които предлагаме ще намерите тукБИО сертификатът на Биониа е тук: Bionia_cert-31945-EC-17-12-04

Многото прочетена литература на няколко езика, начинът на живот който водим, запознаването с множество чужди култури, образованието ни, експериментите, които предприемаме върху себе си, както и убеждението, че знанието и опитът трябва да се споделят ни дават вдъхновението да вървим напред.

Надяваме се, че ще бъдем не само полезни, но и привличащи последователи, с които да се превърнем в посланици на Биониа – ПРОСТО ПРИРОДА.

А какво предстои ли? Още много неща, които ще споделим веднага щом ги осъществим 🙂

Благодарим Ви!

Пазари

Локация

Галерия

Етикети: