fbpx

CMYK Ingredients JSC

CMYK Ingredients JSC

🌐Уеб сайт
Tehnologichen Tsentar Sofia, Boulevard "Tsarigradsko shose" 111, Sofia, Bulgaria

CMYK Ingredients е уникално производствено предприятие, създател на бранда Leckar и независим частен център за научноизследователска и развойна дейност в областта на храните. Центърът е специализиран в разработването на нови хранителни продукти (NPD), включително разработване на нови хранителни технологии и продуктови концепции за пазара на селскостопанските храни.

Leckar е марка за здравословни храни, базирана на иновативна патентована технология за течни ферментирали растителни продукти, при които всички хранителни качества (витамини, минерали и др.) на растенията се запазват и могат да се съхраняват до 2 години, без да се използват опасни химикали или енергия и ресурсоемки процеси.

Ние отговаряме на глобалното търсене на достъпни, висококачествени хранителни съставки със специално внимание към икономическите, социалните, екологичните и управленските резултати. Ние подкрепяме устойчивостта и вярваме в дългосрочното управление на ограничените ресурси като ключ към успеха и двигател за иновации и растеж.

Пазари

Няма добавени пазари

Локация

Галерия

Видео

Етикети: