fbpx

Хамза Хърбс

Хамза Хърбс

🌐Уеб сайт
Семейна ферма за биологични билки.
Rozovets, Plovdiv, Bulgaria

  

Хамза Хърбс е малка, семейна ферма за биологични билки, разположена в красивата и биоразнообразна Сърнена Средна Гора в Централна България. Започнахме нашата ферма с ясна мисия да отглеждаме и произвеждаме местни, ръчно изработени билки и да предоставяме на нашите клиенти справедливо произведен, висококачествен и вкусен продукт направо от нашата ферма. Грижата за околната среда, хората и доброто стопанисване на земята са нашите ръководни принципи и ние сме силни привърженици на съживяването на селски райони чрез биологично земеделие. Всички наши билки са органично култивирани или отговорно събрани на диво в екологично чиста среда и в момента работим за признаване като биологично сертифицирани производители.

 

Кои сме ние?

 

Ние сме Хамза Хърбс, ферма за лечебни и кулинарни билки и производител на вкусни, подхранващи билки и хранителни продукти. Ние отглеждаме нашите билки съзнателно и с позитивност и се гордеем с това, че Ви предоставяме здравословни, вкусни и ръчно изработени билкови чайове и много други билкови продукти.

Повечето от нашите билки се отглеждат в нашата био ферма, а други се събират отговорно на диво в околните полета и гори. Намираме се в с. Розовец, община Брезово, първата „зелена” община в България.

Ние сме запалени по растенията и нашата естествена среда и сами отглеждаме, събираме, сушим, обработваме, създаваме и предлагаме на пазара нашите билкови продукти. По този начин можем да поддържаме смислена връзка между нас, малките фермери и нашите клиенти. И ние можем да гарантираме пресни продукти, по-добър контрол на качеството и пряка проследимост. Нашите билки се транспортират до сушилнята или прясно обработени, веднага след като ги приберем, и се сушат при оптимална температура на въздуха, за да се запазят всички летливи масла.

Ние също така се стремим да използваме опаковки, които са по-малко вредни за околната среда, затова нашите хартиени опаковки за чай са 100% компостируеми, да, това включва и прозрачното фолио! Други продукти са опаковани в стъкло, което можете да рециклирате или използвате повторно. Ние също така се радваме да (пре)пълним вашия собствен контейнер в нашата ферма или пазарен щанд.

Приветстваме ви да опитате нашите здравословни, вкусни билкови чайове и други билкови продукти. Моля, свържете се по имейл или ни последвайте на нашия Facebook сайт.

Пазари

Локация

Галерия

Етикети: