fbpx

InaEssentials – био козметика

InaEssentials – био козметика

🌐Уеб сайт
Решете проблема си по натурален начин!
ulitsa "Rayko Daskalov" 7, Plovdiv, Bulgaria

Като майка на три деца знам какво значи да носиш отговорност и да даваш грижа…истинска грижа. Така се отнасям и към нашите козметични продукти. Ето защо решихме да затворим цикъла. Всички наши продукти са отгледани в нашите био градини.

Нашата реколта е обработвана в нашата собствена дестилерия, а крайните продукти биват бутилирани и етикетирани в наш собствен производствен център. Този затворен цикъл на производство беше много важен за мен, тъй като исках да застана с името си зад нещо, което виждам от малко семе до готов краен продукт. По този начин мога съвсем спокойно и уверено да ползвам тези продукти вкъщи, както и да ги предлагам на второто ми семейство – нашите клиенти.

Нашето семейство се занимава с био земеделие повече от десетилетие. Компанията култивира насаждения от био лавандула, роза, смрадлика, маточина, лайка и салвия.

С радост приемаме гости по време на розобера, както и при кампаниите по прибиране на другите билки, за да се запознаят с целия процес по извличане на етеричните масла и флоралните води от нашите био билки.

 

Пазари

  • Онлайн органичен магазин за етерични продукти -  🔗Уеб сайт 

Локация

Галерия

Видео

Етикети: