fbpx

TARA BIO – биологични малини, картофи, пъпеши, слънчоглед, лимец и ръж

TARA BIO – биологични малини, картофи, пъпеши, слънчоглед, лимец и ръж

🌐Уеб сайт
Отглеждаме био плодове и зеленчуци в землището на село Бъта, община Панагюрище. Произвеждаме био картофи, лук, пъпеши, тикви, тиквички, домати, краставици, спанак, малини. Предлагаме нашите плодове и зеленчуци в био магазините, във Фермерски пазари, както и на място - във фермата, където всеки може да дойде и сама да набере предпочитаните зеленчуци.
Ina trade, Panagyurishte, Bulgaria

ТАРА БИО е компания, която се занимава с биологично земеделие повече от десетилетие. Собственик на компанията е Николай Ралчев, който вярва в екологичното и социалното земеделие. От самото си създаване фирмата се стреми към изграждане на добър екип, устойчивост и дългосрочност в отношенията с всички работещи във фирмата на основата на взаимна удовлетвореност.

Компанията произвежда биологични малини, картофи, пъпеши, слънчоглед, лимец и ръж.

Екипът вярва, че истинското удовлетворение в бизнеса е свързано с постигане на хармония с природата и производството на чисти и здравословни продукти.

От няколко години ТАРА БИО развива и алтернативен туризъм, като организира посещения на биологичната си ферма, на биологични розови и лавандулови насаждения и Дестилерия за производство на етерични масла.
Базирайки се на многобройните възможности, които предлага богатият с културно-историческото си минало Панагюрски край, компанията се стреми на превърне посещението на своите гости в емоционално изживяване, което да остави трайни спомени у тях.

Пазари

Няма добавени пазари

Локация

Галерия

Видео

Етикети: