fbpx

Онлайн семинар: Агроиновации и биосигурност

май 12, 2022

Онлайн излъчването на лекцията ще започне тук от 14.00 ч. на 18.05.2022
Линк за участие в дискусията (само за регистрирани):   https://meet.google.com/cva-seqp-btm
Линк за регистрация:  https://forms.gle/6Qvg5eVACsenREJz9 


Третиият онлайн агросеминар от кампанията CAP Green Zone, посветен на новата Обща селскостопанска политика, ще постави на дискусия темата за Агроиновациите и биосигурността. Домакин на събитието е Тракийски университет – Стара Загора, а гост-лектори ще бъдат – Ивайло Тодоров, изпълнителен директор на Агробизнес Консултинг ЕООД и Венцеслав Славов, изпълнителен директор на АЯКС ГРУП.

Агросеминарът ще се проведе изцяло онлайн от 14.00 ч. на 18.05.2022. В рамките на онлайн събитието ще бъде разгледано моментното състояние на имплементирането на агроиновации и биосигурност в българското селскостопанство. Онлайн аудиторията на нашата лекция ще се запознае в детайли с някои успешни тенденции от България и Европейския съюз, а нашите лектори ще представят конкретни добри практики за въвеждането на иновации за биосигурност от агробизнеса у нас. Ще поговорим и за иновациите в рамките на новата ОСП 2023-2027.

Планирали сме и Q&A сесия, на която ви каним да се включите активно с въпроси към нашите лектори или да споделите своите коментари по обсъжданите теми.

След лекцията в рамките на онлайн предаването ще се излъчи документалният филм, реализиран в рамките на проекта CAP Green Zone – “Сноп надежда: Модерните фермери на България”. Всеки от зрителите ще може да зададе своите въпроси на създателите на филма.

Събитието ще се предава онлайн на живо в сайта на capgreenzone.bg, във Facebook и Youtube каналите на кампанията CAP Green Zone. Очаквайте линк на стрийминга тук малко преди старта на събитието. Регистрирайте се за участие в семинара и ще ви изпратим връзка за живото предаване на вашия e-mail.

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери се в произхода на над 75 000 хранителни продукти.

Свързани публикации

Европейската комисия започва създаването на Обсерватория за агрохранителната верига

Европейската комисия започва създаването на Обсерватория за агрохранителната верига

Европейската комисия (ЕК) отправи покана за представяне на кандидатури за създаване на Обсерватория за агрохранителната верига на ЕС (AFCO), която ще разглежда производствените разходи, маржовете и търговските практики. Създаването на обсерваторията беше обявено в...

Be Organic! ви кани на съботен фермерски пазар в Делта Планет мол Варна

Be Organic! ви кани на съботен фермерски пазар в Делта Планет мол Варна

Националната кампания CAP Green Zone: Be Organic! и Вкусът на Добруджа ви канят на Фермерски занаятчийски пазар в гр. Варна на 13.04.2024 г. от 12:00 ч. в търговския център – Делта Планет мол Варна, ниво 2, където фермерите ще изложат продукцията си директно от своите...

Онлайн конференция, посветена на биологичното земеделие, ще се проведе на 18 април

Онлайн конференция, посветена на биологичното земеделие, ще се проведе на 18 април

Участниците в дискусията ще обсъдят устойчивостта на органичното земеделие Разширяването на биологичното земеделие и земеделските земи в ЕС е в основата на инициативите на Европейския зелен пакт. Органичното земеделие използва естествени вещества и процеси за...