fbpx

CAP Green Zone гостува на Фермерски пазар „Римската стена“

февруари 18, 2022

Третото събитие от поредицата „Открий фермерските продукти в твоя магазин“ ще се проведе на открито. Този път CAP Green Zone ще гостува на Фермерски пазар – Римската стена“, организиран от ХРАНКООП.

Очакваме ви на 19.02, събота от 10.00 часа, а специалното живо предаване ще започне в 12.00 и ще бъде излъчвано във Facebook страницата на проекта CAP Green Zone.

ВИЖ ПРОГРАМАТА ТУК

Нашият екип ще бъде там, за да ви даде повече информация за ползите от новата ОСП 2023 – 2027 и какво ще представява планирата подкрепа на ЕС към малките земеделски производители.

По време на специалното живо излъчване ще ви срещем с производители, за да разкажем техните вдъхновяващи истории и да представим вкусните им натурални продукти.

По традиция, в рамките на събитието ще обявим старта на ежемесечната томбола за кошница с подбрани фермерски продукти. За да участвате, попълнете вашия имейл тук и свалете приложението Farm Check – вашият спътник в пазаруването на доказано качествени храни.

Събитието се организира по проектa CAP Green Zone, реализиран от АБ Комюникейшънс ЕООД с финансовата подкрепа на програмата IMCAP на Европейския съюз.

Повече информация за проекта: www.capgreenzone.bg
Последвайте ни във Фейсбук: www.facebook.com/capgreenzone.bg

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери се в произхода на над 75 000 хранителни продукти.

Свързани публикации

Управлението на кризи – акцент в предстоящото заседание на Съвета на ЕС по земеделие и рибарство

Управлението на кризи – акцент в предстоящото заседание на Съвета на ЕС по земеделие и рибарство

Правителството одобри позицията за предстоящото заседание на Съвета на Европейския съюз по земеделие и рибарство, което ще се проведе на 27 май 2024 г. в гр. Брюксел, Кралство Белгия. Белгийското председателство и Европейската комисия ще представят на Съвета...

Януш Войчеховски: Необходимо е изравняване на плащанията за страните в ЕС

Януш Войчеховски: Необходимо е изравняване на плащанията за страните в ЕС

Поради намаляване на хората, занимаващи се със земеделие, през следващия период, след 2028 г., да се въведат социални плащания за смесените ферми с растениевъдство  и животновъдство, предложи европейският комисар по въпросите на земеделието “Европейският съюз преодоля...

ЕС разхлабва правилата за земеделски субсидии в опит да облекчи натиска върху фермерите

ЕС разхлабва правилата за земеделски субсидии в опит да облекчи натиска върху фермерите

Одобрени са нови правила за Общата селскостопанска политика Миналата седмица държавите членки на ЕС одобриха нови правила за Общата селскостопанска политика на блока, които позволяват на фермерите да кандидатстват за субсидии, макар и при спазване на строги екологични...