fbpx

CAP Green Zone гостува на Фермерски пазар „Римската стена“

февруари 18, 2022

Третото събитие от поредицата „Открий фермерските продукти в твоя магазин“ ще се проведе на открито. Този път CAP Green Zone ще гостува на Фермерски пазар – Римската стена“, организиран от ХРАНКООП.

Очакваме ви на 19.02, събота от 10.00 часа, а специалното живо предаване ще започне в 12.00 и ще бъде излъчвано във Facebook страницата на проекта CAP Green Zone.

ВИЖ ПРОГРАМАТА ТУК

Нашият екип ще бъде там, за да ви даде повече информация за ползите от новата ОСП 2023 – 2027 и какво ще представява планирата подкрепа на ЕС към малките земеделски производители.

По време на специалното живо излъчване ще ви срещем с производители, за да разкажем техните вдъхновяващи истории и да представим вкусните им натурални продукти.

По традиция, в рамките на събитието ще обявим старта на ежемесечната томбола за кошница с подбрани фермерски продукти. За да участвате, попълнете вашия имейл тук и свалете приложението Farm Check – вашият спътник в пазаруването на доказано качествени храни.

Събитието се организира по проектa CAP Green Zone, реализиран от АБ Комюникейшънс ЕООД с финансовата подкрепа на програмата IMCAP на Европейския съюз.

Повече информация за проекта: www.capgreenzone.bg
Последвайте ни във Фейсбук: www.facebook.com/capgreenzone.bg

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери се в произхода на над 75 000 хранителни продукти.

Свързани публикации

ОСП: Устойчивостта е основна цел на стопаните през новия програмен период

ОСП: Устойчивостта е основна цел на стопаните през новия програмен период

ЕК публикува доклад относно приложението на ОСП през 2023-2027 г. Европейската комисия публикува доклад относно приложението на Общата селскостопанска политика (ОСП) за периода 2023-2027 г. В документа се потвърждава важната роля на стратегическите планове по ОСП за...

Броени дни до края на кампанията на МЗХ „Призвание: БиоЛогичен!“

Броени дни до края на кампанията на МЗХ „Призвание: БиоЛогичен!“

Инициативата за популяризиране на биопроизводството обхвана 56 населени места До 5 декември продължава информационната кампания под мотото „Призвание: БиоЛогичен!“, напомнят от Министерство на земеделието и храните (МЗХ). Кампанията стартира на 7 ноември 2023 г...

АГРОПОЛИТИКИ: Био-то е кауза, био-то е здраве, био-то е политика

АГРОПОЛИТИКИ: Био-то е кауза, био-то е здраве, био-то е политика

Защо био? Био-то е кауза, био-то е здраве, био-то е политика. Информационна кампания за популяризирането му с цел привличане на нови биопроизводители провежда МЗХ. Какви са амбициите на аграрното ведомство и можем ли да обърнем негативните тенденции за спад в броя на...