fbpx

Ден на отворените врати: Био градина „Туинс“

март 11, 2024

Национална кампания Be Organic! Ви кани да посетите „Био градина „Туинс“, с. Казашко, общ. Варна, обл. Варна, в рамките на отворени врати, организирани по проект CAP Green Zone: Be Organic!

Събитието ще се проведе на 12.04.2024 г. (петък) от 11:00 часа и ще представи успешна практика за биологично отглеждане на зеленчуци на площ от 40 дка, както и работещ пример за къси вериги на доставка.

Желаещите да присъстват, могат да се регистрират тук. 

Събитието ще започне с разходка сред биологичните зеленчукови градини. Там гостите на събитието ще се запознаят с най-добрите агро практики при оглеждането на био сертифицирани зеленчуци. Иван Парушев и неговият екип ще представят конкретни насоки за реализацията на продукцията чрез директни доставки и къси вериги. За финал, участниците ще дегустират био продукцията от градините на “Туинс” и имат възможност да зададат своите въпроси към земеделския стопанин. Събитието се организира по проектa CAP Green Zone: Be Organic!, реализиран от АБ Комюникейшънс ЕООД с финансовата подкрепа на Европейския съюз.

Локация: https://bit.ly/3SYO4z6

Потвърдете своето участие като попълните регистрационната форма тук.

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери се в произхода на над 75 000 хранителни продукти.

Свързани публикации

Моята биоземя – Инвестиции в напояване за стабилно биопроизводство

Моята биоземя – Инвестиции в напояване за стабилно биопроизводство

Органична ферма в Словения изгражда оранжерии и напоителни системи за подобряване на производителността Фермата на Звонко Пукшич се намира в Североизточна Словения. Първоначално фокусиран върху свиневъдството, бизнесът се пренасочва към отглеждане и преработка на...

Добрият пример: Детски градини в Швеция възпитават децата на любов към земеделието

Добрият пример: Детски градини в Швеция възпитават децата на любов към земеделието

Иновативен шведски проект насърчава децата, учениците и персонала на няколко детски градини и училища да отглеждат зеленчуци заедно. Идеята е на местната инициативна група "Родното място на Астрид Линдгрен" от Окръг Йоншьопинг. Целта на проекта е отглеждането на...