Как се управлява ферма, хотел и преработвателно предприятие?

октомври 24, 2021

Хотел в България създаде ферма и преработвателно предприятие, за да може гостите да консумират екологично чиста храна. Подробности за това как се управлява ферма, хотел и преработвателно предприятие ни дава Цветан Илиев, който е главен технолог в обединената компания.

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери се в произхода на над 75 000 хранителни продукти.

Свързани публикации

11-та Национална среща на земеделските производители – програма и акценти

11-та Национална среща на земеделските производители – програма и акценти

Подробната програма за събитието може да изтеглите тук:ПРОГРАМА. Регистрирайте се за участие в срещата ТУК. Земеделските производители се събират за 11-то издание на Националната среща, организирана от АЗПБ 11-та Национална среща на земеделските производители,...

От софтуерен инженер до фермер: Историята на Ждан Иванов и Zizu Peppers

От софтуерен инженер до фермер: Историята на Ждан Иванов и Zizu Peppers

Как един програмист от Виена създаде успешен бизнес с отглеждане на люти чушки в България Ждан Иванов, дългогодишен програмист във Виена, решава да се върне в България и да се посвети на отглеждане на екзотични люти чушки. Заедно със съпругата си превръща хобито си в...

Д-р Стоилко Апостолов: България има потенциал да стане водеща сила в биологичното земеделие

Д-р Стоилко Апостолов: България има потенциал да стане водеща сила в биологичното земеделие

Страната ни заема престижни позиции в световната класация за биологично земеделие България затвърждава позициите си на световната карта за биологично земеделие, нареждайки се сред водещите производители на мед и заемайки място в топ 10 на страните по износ на...