fbpx

Как се управлява ферма, хотел и преработвателно предприятие?

октомври 24, 2021

Хотел в България създаде ферма и преработвателно предприятие, за да може гостите да консумират екологично чиста храна. Подробности за това как се управлява ферма, хотел и преработвателно предприятие ни дава Цветан Илиев, който е главен технолог в обединената компания.

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери се в произхода на над 75 000 хранителни продукти.

Свързани публикации

Зам.-министър Василева: Националният план за развитие на биологичното производство до 2030 г. е ключов инструмент за постигане на устойчиво селско стопанство

Зам.-министър Василева: Националният план за развитие на биологичното производство до 2030 г. е ключов инструмент за постигане на устойчиво селско стопанство

Този стратегически документ цели да стимулира растежа на биологичния сектор Националният план за развитие на биологичното производство до 2030 г. е ключов инструмент за постигане на устойчиво селско стопанство в България. Това заяви заместник-министърът на земеделието...

МЗХ предлага промени в областта на биоземеделието, агроекологията и хуманното отношение към животните

МЗХ предлага промени в областта на биоземеделието, агроекологията и хуманното отношение към животните

Общественото обсъждане на наредбите продължава до 17 февруари 2025 г. Министерството на земеделието и храните (МЗХ) публикува за обществено обсъждане промени в нормативната уредба, която регламентира изпълнението на интервенциите в областта на биологичното земеделие,...

МЗХ публикува за обществено обсъждане промени в нормативната уредба за кампанията по директните плащания за 2025г.

МЗХ публикува за обществено обсъждане промени в нормативната уредба за кампанията по директните плащания за 2025г.

Ръководството предвижда приемът на заявления по кампанията  да стартира в началото на март и да приключи в срок Министерството на земеделието и храните (МЗХ) публикува за обществено обсъждане Наредба за изменение и допълнение на Наредба № 3 от 2023 г. за условията и...