fbpx

Как се управлява ферма, хотел и преработвателно предприятие?

октомври 24, 2021

Хотел в България създаде ферма и преработвателно предприятие, за да може гостите да консумират екологично чиста храна. Подробности за това как се управлява ферма, хотел и преработвателно предприятие ни дава Цветан Илиев, който е главен технолог в обединената компания.

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери се в произхода на над 75 000 хранителни продукти.

Свързани публикации

Значителен ръст в биологичното производство в България

Значителен ръст в биологичното производство в България

Министерството на земеделието и храните (МЗХ) отчита значително увеличение на интереса към биологичното производство в страната. Това бе съобщено по време на работна среща, проведена от заместник-министъра на земеделието и храните, д-р Лозана Василева, с представители...

Даниела Ангелова: Пътят от семейната ферма до науката и иновациите в агрономството

Даниела Ангелова: Пътят от семейната ферма до науката и иновациите в агрономството

Даниела Ангелова е млад агроном от град Първомай, която вдъхва оптимизъм за бъдещето на българското земеделие. Студентка в четвърти курс в Аграрния университет, тя споделя любовта си към земята и растенията, наследена от родителите й, които се занимават с...

Проектът: RuralUp!“ ще илюстрира привлекателността на селските райони в България

Проектът: RuralUp!“ ще илюстрира привлекателността на селските райони в България

Cap Green Zone: RuralUp! Проектът CAP Green Zone: RuralUp! залага редица информационни мерки, които целят да повишат знанията на заинтересованите страни относно значението на подкрепата от ЕС за селското стопанство и развитието на селските райони чрез Общата...