fbpx

Летен фестивал „От фермата до трапезата“ ще се проведе в Пловдив на 25 юни

юни 20, 2022

В края на юни CAP Green Zone се мести в Пловдив за второто издание на нашия фермерски фестивал „От Фермата до трапезата“!  Заповядайте през целия ден на 25 юни, събота, в парк Рибница, Открита сцена.

От 11 часа ще можете да посетите фермерския пазар на нашите приятели от ХРАНКООП, където да се запознаете с трудолюбивите фермери от Пловдивския регион и да опитате от тяхната чиста и натурална храна.

Още от старта на нашия фестивал, ви очаква детска работилница по приготвяне на вкусни и здравословни закуски, а също и много ИГРИ С НАГРАДИ за малки и големи.

Не пропускайте и короната в нашата програма от 17.00 часа, когато ви очаква концерт на народния ансамбъл от Широка Лъка.

Заповядайте на щанда на CAP Green Zone, където ще ви разкажем за това как новата Обща селскостопанска политика на Европейския съюз планира да подпомогне фермерите у нас за по-чиста храна и едно модерно дигитално и ЗЕЛЕНО земеделие.

Очакваме нашите малки и големи гости на откритата сцена в парк „Рибница“ на 25 юни.

И както споменахме по-горе, очакват ви много забавни активности с награди: Къщички за птички, цветни, моливи, термоси, кутии за храна и много други.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери се в произхода на над 75 000 хранителни продукти.

Свързани публикации

ОСП: Устойчивостта е основна цел на стопаните през новия програмен период

ОСП: Устойчивостта е основна цел на стопаните през новия програмен период

ЕК публикува доклад относно приложението на ОСП през 2023-2027 г. Европейската комисия публикува доклад относно приложението на Общата селскостопанска политика (ОСП) за периода 2023-2027 г. В документа се потвърждава важната роля на стратегическите планове по ОСП за...

Броени дни до края на кампанията на МЗХ „Призвание: БиоЛогичен!“

Броени дни до края на кампанията на МЗХ „Призвание: БиоЛогичен!“

Инициативата за популяризиране на биопроизводството обхвана 56 населени места До 5 декември продължава информационната кампания под мотото „Призвание: БиоЛогичен!“, напомнят от Министерство на земеделието и храните (МЗХ). Кампанията стартира на 7 ноември 2023 г...

АГРОПОЛИТИКИ: Био-то е кауза, био-то е здраве, био-то е политика

АГРОПОЛИТИКИ: Био-то е кауза, био-то е здраве, био-то е политика

Защо био? Био-то е кауза, био-то е здраве, био-то е политика. Информационна кампания за популяризирането му с цел привличане на нови биопроизводители провежда МЗХ. Какви са амбициите на аграрното ведомство и можем ли да обърнем негативните тенденции за спад в броя на...