fbpx

Летен фестивал „От фермата до трапезата“ ще се проведе в Пловдив на 25 юни

юни 20, 2022

В края на юни CAP Green Zone се мести в Пловдив за второто издание на нашия фермерски фестивал „От Фермата до трапезата“!  Заповядайте през целия ден на 25 юни, събота, в парк Рибница, Открита сцена.

От 11 часа ще можете да посетите фермерския пазар на нашите приятели от ХРАНКООП, където да се запознаете с трудолюбивите фермери от Пловдивския регион и да опитате от тяхната чиста и натурална храна.

Още от старта на нашия фестивал, ви очаква детска работилница по приготвяне на вкусни и здравословни закуски, а също и много ИГРИ С НАГРАДИ за малки и големи.

Не пропускайте и короната в нашата програма от 17.00 часа, когато ви очаква концерт на народния ансамбъл от Широка Лъка.

Заповядайте на щанда на CAP Green Zone, където ще ви разкажем за това как новата Обща селскостопанска политика на Европейския съюз планира да подпомогне фермерите у нас за по-чиста храна и едно модерно дигитално и ЗЕЛЕНО земеделие.

Очакваме нашите малки и големи гости на откритата сцена в парк „Рибница“ на 25 юни.

И както споменахме по-горе, очакват ви много забавни активности с награди: Къщички за птички, цветни, моливи, термоси, кутии за храна и много други.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери се в произхода на над 75 000 хранителни продукти.

Свързани публикации

Управлението на кризи – акцент в предстоящото заседание на Съвета на ЕС по земеделие и рибарство

Управлението на кризи – акцент в предстоящото заседание на Съвета на ЕС по земеделие и рибарство

Правителството одобри позицията за предстоящото заседание на Съвета на Европейския съюз по земеделие и рибарство, което ще се проведе на 27 май 2024 г. в гр. Брюксел, Кралство Белгия. Белгийското председателство и Европейската комисия ще представят на Съвета...

Януш Войчеховски: Необходимо е изравняване на плащанията за страните в ЕС

Януш Войчеховски: Необходимо е изравняване на плащанията за страните в ЕС

Поради намаляване на хората, занимаващи се със земеделие, през следващия период, след 2028 г., да се въведат социални плащания за смесените ферми с растениевъдство  и животновъдство, предложи европейският комисар по въпросите на земеделието “Европейският съюз преодоля...

ЕС разхлабва правилата за земеделски субсидии в опит да облекчи натиска върху фермерите

ЕС разхлабва правилата за земеделски субсидии в опит да облекчи натиска върху фермерите

Одобрени са нови правила за Общата селскостопанска политика Миналата седмица държавите членки на ЕС одобриха нови правила за Общата селскостопанска политика на блока, които позволяват на фермерите да кандидатстват за субсидии, макар и при спазване на строги екологични...